Berwich

Berwich is een Italiaanse broekenfabrikant. Specialist in het maken van chino’s en shorts in de mooiste kwaliteiten. Een favoriet van velen en onmisbaar binnen het merkenpakket van Jeroen van den Akker Mannenmode.

Filter
×
Categorie
Merk
Maat
Kleur
Pas toe

33 items weergegeven

Berwich online kopen

Fijn dat je nu ook onze uitgebreide collectie Berwich broeken online kunt kopen bij Jeroen van den Akker Mannenmode. In de fysieke winkel zijn de broeken van Berwich al jaren een vast gegeven, maar nu kun je Berwich online bij ons kopen. Oriënteer je online thuis op de bank en reserveer je bestelling om later in de winkel op te halen en eventueel te laten aanpassen. Of plaats je Berwich broek direct in je online winkelmandje. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken bij Jeroen van den Akker Mannenmode.

Berwich shorts

Naast chino’s van Berwich maakt deze leverancier ook prachtige shorts. Geen wonder, want de oorsprong van Berwich ligt in het uiterste warme zuiden van Italië, in Puglia. De modische Italiaan combineert graag zijn Berwich shorts met een mooi linnen shirt tijdens een uitgebreide lunch aan de kust. Shorts in prachtige katoen met elastan, maar ook shorts van zachte linnen kwaliteiten. Je Berwich shorts zijn afgewerkt op de manier, zoals je gewend bent van de herenbroeken. Koop je Berwich shorts online of in de fysieke winkel en maak je op voor een stralende zomer.

Berwich broeken heren

We hebben een uitgebreide collectie broeken voor heren van Berwich in onze online en offline winkel. De heren broeken van Berwich kenmerken zich door een fantastische afwerking en prachtige stoffen. Altijd met de herkenbare knoopaanzet van de Berwich.

Wil je een Berwich herenbroek in een chino model, iets meer slimfit of juist een modische wijdere pasvorm? Berwich maakt het allebei. Onze Nederlandse agent heeft veel invloed op het ontwerpproces en weet hoe je een perfect passende heren broek moet maken. Wij zijn fan van deze modische topper.