Filters sluiten
 
  •  
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Secrid miniwallet
Secrid miniwallet
art. Miniwallet Metallic Green Secrid miniwallet met in alluminium plek voor 6 kaarten. Beschermd tegen skimmen. Geldclip aan de binnenzijde.
€ 54,95 *
Slimwallet Stitch Linea
Slimwallet Stitch Linea
art. Secrid Slimwallet stitch linea-espresso Slimwallet met stiksels in het leer, in het aluminium is plek voor 6 pasjes, beschermd tegen skimmen. In de leren omslag kunnen nog extra kaarten, en er zit een geldklip.
€ 74,95 *
Miniwallet Matte
Miniwallet Matte
art. Secrid Miniwallet Matte Chalk. In het aluminium is plek voor 6 pasjes, beschermd tegen skimmen. In de leren omslag is nog plaats voor extra kaarten en er zit een geldklip in. Afgeloten met een drukker.
€ 49,95 *
Miniwallet Crisple
Miniwallet Crisple
art. Secrid Miniwallet Crisple Amber. In het aluminium is plek voor 6 pasjes, beschermd tegen skimmen. In de leren omslag passen ook nog extra kaarten en er zit een geldklip in. Afgesloten met een drukker.
€ 54,95 *
Slimwallet Vintage
Slimwallet Vintage
art. Secrid Slimwallet vintage chocolate. In het aluminium passen 6 kaarten, beschermd tegen skimmen. In de leren omslag is plaats voor nog extra pasjes, er zit ook een geldklip.
€ 49,95 *
Miniwallet Vintage
Miniwallet Vintage
art. Secrid Slimwallet Vintage olive-black. In het alluminum is plek voor 6 kaarten, beveiligd tegen skimmen. In de leren omslag is nog plek voor extra pajes, in de binnenkant zit ook een geldklip.
€ 49,95 *
Laatst bekeken